Brylépudding med Karamellsås

0.0/5
160g
100g
Energi
534 kJ
Energi kcal
128 kcal
Fett
3.1 g
varav mättat fett
0.9 g
Kolhydrat
22 g
varav sockerarter
21 g
Protein
2.8 g
Salt
0.13 g
Brylépudding: Socker, solrosolja, modifierad stärkelse, glukossirap, förtjockningsmedel (karragenan), MJÖLKprotein, salt, arom (bl.a. vanillin), färgämne (riboflavin, betakaroten), naturlig smörarom. Karamellsås: Socker och vatten. Kan innehålla spår av GLUTEN.
Torrt. Ej över normal rumstemperatur Gör så här: Tillagning på spis: Blanda ner båda brylépuddingpåsarnas innehåll i 1 dl kall mjölk. Koka upp4 dl mjölk (gärna i en teflonkastrull) under omrörning. Häll blandningen i den kokta mjölken och koka upp igen under omrörning. Häll karamellsåsen i en puddingform. Vrid formen så att den blir glaserad med karamellsåsen. Häll den varma puddingen i den glaserade formen. Ställ formen att stelna i kylskåp 20-30min. Lossa puddingen runt kanten med en kniv innan du stjälper upp den på en tallrik. Tillagning i mikrovågsugn: Vispa ner båda brylépuddingpåsarnas   innehåll i 5 dl mjölk i en skål. Sätt skålen i mikrovågsugnen och värm på full effekt (ca 600 W) i 4 min. Vispa om och fortsätt värmningen med full effekt tills det kokat upp (ca 3 min). Följ därefter anvisningarna ovan. Karamellsåsen är färdig att hälla direkt ur påsen.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Dessertboard med Ekströms mousse och fromage att dippa

Bjud på Dessertboard

Häng med på senaste trenden och skapade din egna dessertboard!  Med hjälp av Ekströms mousser och fromage kan du lätt skapa en snabb och enkel efterrätt som garanterat imponerar. Välj en nyttig och fräsch kombination av frukter till mousserna eller lockar sötsuget mer, dekorerar du fatet helt enkelt med söta eller salta snacks.

Vispa, piffa, njut!

Scroll to Top