Ekströms.se > Produkter > Brylépudding med Karamellsås
Brylépudding med Karamellsås
0.0/5
160g
Näringsinnehåll
100g | |
---|---|
Energi | 534 kJ |
Energi kcal | 128 kcal |
Fett | 3.1 g |
varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 22 g |
varav sockerarter | 21 g |
Protein | 2.8 g |
Salt | 0.13 g |
Ingredienser
Brylépudding: Socker, solrosolja, modifierad stärkelse, glukossirap, förtjockningsmedel (karragenan), MJÖLKprotein, salt, arom (bl.a. vanillin), färgämne (riboflavin, betakaroten), naturlig smörarom. Karamellsås: Socker och vatten. Kan innehålla spår av GLUTEN.
Förvaring & förberedelser
Torrt. Ej över normal rumstemperatur
Gör så här: Tillagning på spis: Blanda ner båda brylépuddingpåsarnas innehåll i 1 dl kall mjölk. Koka upp4 dl mjölk (gärna i en teflonkastrull) under omrörning. Häll blandningen i den kokta mjölken och koka upp igen under omrörning. Häll karamellsåsen i en puddingform. Vrid formen så att den blir glaserad med karamellsåsen. Häll den varma puddingen i den glaserade formen. Ställ formen att stelna i kylskåp 20-30min. Lossa puddingen runt kanten med en kniv innan du stjälper upp den på en tallrik. Tillagning i mikrovågsugn: Vispa ner båda brylépuddingpåsarnas innehåll i 5 dl mjölk i en skål. Sätt skålen i mikrovågsugnen och värm på full effekt (ca 600 W) i 4 min. Vispa om och fortsätt värmningen med full effekt tills det kokat upp (ca 3 min). Följ därefter anvisningarna ovan. Karamellsåsen är färdig att hälla direkt ur påsen.
Tillverkningsland
Norge
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Bjud på Dessertboard
Häng med på senaste trenden och skapade din egna dessertboard! Med hjälp av Ekströms mousser och fromage kan du lätt skapa en snabb och enkel efterrätt som garanterat imponerar. Välj en nyttig och fräsch kombination av frukter till mousserna eller lockar sötsuget mer, dekorerar du fatet helt enkelt med söta eller salta snacks.
Vispa, piffa, njut!