Dessertboard med färsk frukt och EKströms mousse

Dessertboard med frukt och chokladmousse

Denna dessert måste du testa, om du gillar färsk frukt och choklad! I samarbete med Ekströms har @Zofias_Kok skapat denna magiska dessertboard. En enkel, fräsch och riktigt god dessert som dessutom är vacker att duka fram på bordet när du har gäster!
4
Tillagningstid: 37 minutes

Ingredienser

  • 1 paket Chokladmousse med crisp
  • 1 dl mjölk
  • 1-2 bananer
  • 1/2 honungsmelon
  • 1 låda jordgubbar
  • 1 låda hallon
  • 1 mogen mango
  • 1/2 ananas
  • 1 kiwi
  • 1 rad mörka chokladbitar

Dela

Dessertboard med frukt och chokladmousse

Denna dessert måste du testa, om du gillar färsk frukt och choklad! I samarbete med Ekströms har @Zofias_Kok skapat denna magiska dessertboard. En enkel, fräsch och riktigt god dessert som dessutom är vacker att duka fram på bordet när du har gäster!

Så gör du

  • Börja med att röra ner mousse-påsens pulver i en bunke med 1 dl mjölk. Vispa sedan med elvisp på hög hastighet i 3-4minuter eller tills du får en fluffig konsistens.
  • Ställ in moussen i kylskåpet i ca. 20-30 minuter.
  • Under tiden kan du förbereda frukterna.
  • Skala och skär alla frukter i små bitar (förutom hallonen).
  • Ta fram ett härligt serveringsfat eller en bricka. Lägg upp moussen i en dip-vänlig skål och placera skålen på brickan eller fatet.
  • Lägg ut frukterna runt om på ett inbjudande och tilltalande sätt.
  • Garnera med lite riven choklad över chokladmoussen. Dippa och njut!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Scroll to Top